Snackbar en Bakkerij Roos

Kom langs Bel ons

N

Iedere dag geopend

N

Geef telefonisch uw bestelling door

N

Gevarieerd assortiment

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Turkse pizza Hilversum


Een Turkse pizza is een echte delicatesse die u vindt bij Snackbar en Bakkerij Roos in Hilversum. Dit heerlijke gerecht heeft een typisch pikante smaak en is gemaakt van deeg. Het deeg is belegd met ui, gehakt, pikante pepers, tomaten en peterselie. Vervolgens wordt dit in de oven bereid, waarna deze vaak als een wrap opgerold wordt. Voor deze verrassende Turkse pizza gaat u naar het centrum van Hilversum.

Een Turkse pizza en andere lekkere delicatessen bij de bakker in Hilversum

In ons assortiment vindt u veel meer dan alleen dit lekkere Turkse gerecht. Ook de heerlijke Nederlandse broden koopt u bij ons. Start de dag goed met een van onze dagelijkse verse afgebakken broden en geniet van de lunchpauze met een van onze belegde broodjes of wraps. Stuk voor stuk zijn onze producten vers uit de eigen oven én dat proeft u!

Ambachtelijk en heerlijk

Laat u verrassen door een van onze lekkere producten, die allemaal op ambachtelijke wijze dagvers worden gemaakt zonder toegevoegde kleur-, geur- en smaakstoffen. Als u eens wat nieuws wilt proberen, laat u in onze bakkerij in Hilversum dan verrassen door een Turkse pizza. Weet u al wat u wilt bestellen? Dan kunt u uw bestelling telefonisch doorgeven, waarna wij ervoor zorgen dat uw bestelling in de winkel klaarstaat als u langskomt. Bel hiervoor naar 035 685 56 99.