Snackbar en Bakkerij Roos

Kom langs Bel ons

N

Iedere dag geopend

N

Geef telefonisch uw bestelling door

N

Gevarieerd assortiment

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Turkse bakker Hilversum


Een Turkse bakker met een ruim assortiment aan verse broodjes vindt u in het centrum van Hilversum. Bij Snackbar en Bakkerij Roos vindt u iedere dag ambachtelijke broodjes voor een betaalbare prijs. Vers brood is een ware traktatie, waar u zeker van smult. Start de dag goed met een lekker ontbijt of geniet van uw lunchpauze.

Stuk voor stuk ovenverse broodjes bij de Turkse bakker in Hilversum

Wat onze bakkerij zo bijzonder maakt, is dat wij een groot assortiment hebben aan zowel heerlijke Nederlandse als Turkse delicatessen. Denk bijvoorbeeld aan wit, bruin of volkoren Nederlands brood. Wilt u eens wat anders proberen? Dan is ons heerlijke Turkse of Marokkaanse brood zeker de moeite waard. Als u zelf geen beleg in huis heeft, is dat voor ons geen probleem. Kies dan gewoon een van onze belegde broodjes of een Turks gerecht zoals een Turkse pizza.

Kom langs in een van onze bakkerijen

U vindt ons op twee locaties in Hilversum, op Groest 31 en op Larenseweg 16. Onze winkel aan Groest is iedere dag geopend en onze winkel aan Larenseweg van maandag tot en met zaterdag. Weet u al wat u wilt bestellen bij onze Turkse bakker in Hilversum? Geef dan telefonisch uw bestelling door en bel naar 035 685 56 99.