Snackbar en Bakkerij Roos

Kom langs Bel ons

N

Iedere dag geopend

N

Geef telefonisch uw bestelling door

N

Gevarieerd assortiment

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Snackbar Hilversum centrum


De beste snackbar van Hilversum vindt u in het centrum van de stad, namelijk Snackbar en Bakkerij Roos. U vraagt zich natuurlijk af wat onze snackbar in het centrum van Hilversum zo bijzonder maakt. Dat is ons grote assortiment dat bestaat uit stuk voor stuk verse producten en verse ingrediënten. Dat is pas genieten toch?

Lekkere verse friet met een rijk belegde burger bij de snackbar in Hilversum centrum

In onze snackbar vindt u alles wat u verwacht in een snackbar. Zo bieden wij u de lekkerste burgers die 100% vers zijn en handgemaakt. Én dat proeft u! Gaat u voor de rijk belegde classic hamburger of voor een verrassende pittige kipburger? Bij een burger horen natuurlijk de lekkerste frieten. U heeft de keuze uit heerlijke Vlaamse frieten of verrassende twister frieten. Door de vorm zijn ze niet alleen erg lekker, maar ook een lust voor het oog!

Eten in onze snackbar of gewoon lekker thuis

U kunt uw heerlijke maaltijd nuttigen in onze grote snackbar in het centrum van Hilversum. Wij hebben de beschikking over een groot terras, waar het vooral in de zomermaanden heerlijk vertoeven is. Eet u liever thuis? Dat kan ook zeker, want dan komt u gewoon uw bestelling afhalen in onze snackbar.

Telefonisch uw bestelling doorgeven

Wanneer u besluit om gezellig thuis te genieten van de lekkerste snacks, kunt u telefonisch uw bestelling doorgeven. Dan zorgen wij dat uw bestelling klaar staat, zodat u nooit lang hoeft te wachten in onze snackbar in het centrum van Hilversum. U bereikt ons op 035 623 39 64.