Snackbar en Bakkerij Roos

Kom langs Bel ons

N

Iedere dag geopend

N

Geef telefonisch uw bestelling door

N

Gevarieerd assortiment

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Patat Hilversum


De lekkerste patat van Hilversum haalt u bij Snackbar en Bakkerij Roos. Bij deze levendige en sfeervolle snackbar in het centrum van Hilversum bent u iedere dag van harte welkom om te genieten van de lekkerste snacks. Heeft u zin in een rijk belegde hamburger of gewoon in een lekkere frikandel speciaal?

Lekkere krokante patat in onze snackbar in Hilversum

Patat dient altijd heerlijk goud en krokant afgebakken te zijn en dat is iets waar u zeker van bent in onze snackbar in Hilversum. U heeft de keuze uit twee soorten patat: verse Vlaamse friet of twister friet. Kent u deze laatste variant al? Deze frieten worden uit hele aardappels gesneden en zorgen voor een verrassing op tafel met hun unieke vorm. Onze patat wordt vers gesneden, waardoor het iedere keer weer smullen is.

Kies bij de patat een lekkere snack

Bij de lekkerste patat hoort natuurlijk een verrukkelijke snack. Het genieten is compleet wanneer u ook een lekkere burger of een heerlijke frikandel bestelt. Wilt u de patat in onze snackbar in Hilversum eten of eet u liever thuis? Wanneer dat laatste het geval is, kunt u telefonisch uw bestelling door geven door te bellen naar 035 623 39 64. U hoeft dan niet lang te wachten in onze snackbar. Ideaal toch?