Snackbar en Bakkerij Roos

Kom langs Bel ons

N

Iedere dag geopend

N

Geef telefonisch uw bestelling door

N

Gevarieerd assortiment

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

IJs Hilversum


Wat is er nou lekkerder dan heerlijk ijs op een warme dag in Hilversum? Niks toch? Verwen uzelf daarom op een mooie dag met ijs van Snackbar en Bakkerij Roos in Hilversum. Op een gunstige locatie in het centrum komt u zo even langs voor een lekker ijsje. Welke smaak kiest u?

Verwen uzelf met heerlijk verkoelend ijs in Hilversum

U heeft bij ons de keuze uit romige softijsjes, sundaes en Razzles. Wanneer u voor een Razzle kiest, gaat u voor een combinatie van softijs en originele Amerikaanse toppings. U kiest de smaak van dit authentieke ijsdessert. Gaat u voor M&M, Snickers, Cookie Dough of stroopwafel? U kunt ook kiezen voor een Sundae. Bij dit ijsje kiest u uit de smaken aardbei, chocolade en karamel. Of blijft uw lievelingsijsje toch het vertrouwde softijsje? Dit romige ijsje stelt namelijk nooit teleur!

Midden in het centrum van Hilversum

Na een lange dag shoppen zin in een heerlijk ijsje? Of gaat u even het centrum in om te genieten van de fijne zonnestralen? Voor lekker ijs moet u in het centrum van Hilversum zijn. Een ding is zeker: u geniet van onze lekkere ijsje. Maak het genieten helemaal compleet door ook een van onze andere verse producten te bestellen. Geef telefonisch uw bestelling door en wij zorgen dat u niet lang hoeft te wachten. U belt hiervoor naar 035 623 39 64.