Snackbar en Bakkerij Roos

Kom langs Bel ons

N

Iedere dag geopend

N

Geef telefonisch uw bestelling door

N

Gevarieerd assortiment

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Goedkoop eten Hilversum


Waar kunt u heerlijk én goedkoop eten in Hilversum? Dat kan bij Snackbar en Bakkerij Roos, die u vindt aan Groest 31. U bent van harte welkom in onze levendige en sfeervolle snackbar, waar u met mooi weer heerlijk buiten zit op ons grote terras. Laat u ontzorgen door onze medewerkers in Hilversum en geniet van heerlijk en goedkoop eten. Als u liever thuis eet, is dat natuurlijk ook mogelijk. Geef uw bestelling door en wij zetten het voor u klaar!

Iedereen kan goedkoop eten bij ons in Hilversum

In ons gevarieerde assortiment is er voor iedereen wat lekkers te vinden. Voor de frietliefhebbers, hebben wij heerlijke Vlaamse en twister friet in huis. Vindt u burgers het lekkerst? Kies dan voor een van onze hamburgers die rijkelijk belegd zijn. Als u geen zin in een vette hap heeft, kunt u ook gewoon goedkoop bij ons eten in Hilversum. Kies dan voor een van onze salades en geniet van de heerlijke en frisse smaak.

Maak het helemaal compleet met een lekker ijsje

U mag uzelf natuurlijk ook eens verrassen en verwennen. Bekijk daarom ons assortiment aan ijsjes. Bepaal de smaak van uw Razzle of sundae, of kies voor een softijsje dat natuurlijk altijd lekker is. Wilt u liever thuis uw maaltijd nuttigen? Geef dan telefonisch uw bestelling door en bel naar 035 623 39 64. Zo hoeft u nooit lang te wachten in onze snackbar, want wij zorgen dat de bestelling voor u klaar staat.