Snackbar en Bakkerij Roos

Kom langs Bel ons

N

Iedere dag geopend

N

Geef telefonisch uw bestelling door

N

Gevarieerd assortiment

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Friet Hilversum


Wilt u weten waar u de lekkerste friet van Hilversum koopt? Hiervoor moet u in het centrum van Hilversum zijn. Snackbar en Bakkerij Roos is gevestigd aan Groest 31. Van de lekkerste friet tot aan de heerlijkste burgers en verrassende salades. Stuk voor stuk worden de producten gemaakt uit 100% verse ingrediënten, waardoor het ook 100% genieten is!

Van welke friet geniet u in Hilversum?

Wanneer u bij ons in Hilversum friet komt eten, krijgt u misschien niet de frieten die u gewend bent. Al onze friet is namelijk gemaakt van vers gesneden aardappelen en zijn vervolgens heerlijk goud en krokant afgebakken. U kiest uit verse Vlaamse friet of twister friet. Heeft u ooit de heerlijke twister friet geproefd? Deze lekkere knapperige friet is niet alleen een genot voor uw smaakpapillen, maar ook nog eens een lust voor het oog. Met de spiraalvormige vorm zorgen wij voor een echte verrassing op tafel.

Kies een heerlijke snack bij uw friet

Bij de lekkerste friet uit Hilversum, hoort natuurlijk ook een snack. Kies de snack die u lekker vindt. Gaat u voor een pittige bamischijf, een smeuige kaassoufflé of de altijd lekkere frikandel speciaal? Er is voor ieder wat wils! Na een bezoek aan onze zaak in Hilversum, heeft u zeker een lekkere maaltijd achter de kiezen. Wilt u graag thuis uw maaltijd nuttigen of eet u het liever in onze zaak? Het is beide mogelijk! U kunt telefonisch uw bestelling doorgeven door te bellen naar 035 623 39 64, waarna wij zorgen dat uw bestelling klaar staat wanneer u het komt ophalen.