Snackbar en Bakkerij Roos

Kom langs Bel ons

N

Iedere dag geopend

N

Geef telefonisch uw bestelling door

N

Gevarieerd assortiment

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Eten bestellen Hilversum


Eten bestellen vanuit uw huis in de omgeving van Hilversum is natuurlijk erg handig. Wanneer u telefonisch uw bestelling doorgeeft, hoeft u nooit lang te wachten in de cafetaria maar staat uw bestelling al klaar. Ideaal toch? Op de website van Snackbar en Bakkerij Roos vindt u een compleet assortiment aan de lekkerste snacks, burgers en friet. Maak uw keuze, geef uw bestelling door en wij zorgen dat de bestelling klaar staat in onze snackbar.

Kies ervoor om het eten waar u zin in heeft te bestellen bij de snackbar in Hilversum

Heeft u zin in een lekkere hamburger of een kipburger met bijvoorbeeld ui, bacon, kaas, tomaat of andere verse ingrediënten? Bent u een echte liefhebber van kipnuggets of chickenwings? Of is een heerlijk frietje met en een frikandel speciaal het eten waar u zin in heeft? Bekijk online ons assortiment en kies ervoor om het eten te bestellen waar u zin in heeft bij onze snackbar in Hilversum.

Maak uw bestelling compleet

Heeft u even geen zin in friet of een burger terwijl uw partner, vriend of vriend staat te springen om friet te halen? Kies dan voor een van onze salades die natuurlijk ook gemaakt zijn van dagverse producten. Heeft u na de lekkere maaltijd nog zin in iets kouds? Een sundae, een Razzle of een softijsje is dan erg lekker! Neem telefonisch contact met ons op om uw eten te bestellen bij onze snackbar in Hilversum: 035 623 39 64