Snackbar en Bakkerij Roos

Kom langs Bel ons

N

Iedere dag geopend

N

Geef telefonisch uw bestelling door

N

Gevarieerd assortiment

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Eetcafé Hilversum


Lekker eten doet u in een eetcafé in het centrum van Hilversum. Hier is Snackbar en Bakkerij Roos gevestigd. Bij mooi en zonnig weer is het heerlijk vertoeven op ons grote terras, waar u geniet van het lekkerste eten in het centrum van Hilversum. Bij minder weer zit u goed in ons eetcafé aan Groest 31. Kies voor een lekkere hamburger of kipburger, bestel daarbij verrassende twisters en geniet van een heerlijke maaltijd.

Na een drukke dag lekker eten in een eetcafé in Hilversum centrum

In Hilversum is er voor jong en oud voldoende te beleven. Kom bijvoorbeeld eens langs om samen met vriendinnen een dagje te shoppen in onze binnenstad. Na het afstruinen van verschillende winkels, is niets fijner dan uw voeten rust geven op een fijn terras of in een levendig eetcafé in het centrum van Hilversum. Ons eetcafé zit op de perfecte plek om even heerlijk bij te komen.

Voor iedereen is er veel lekkers

Van welk eten wilt u genieten in ons eetcafé in het centrum van Hilversum? Heeft u zin in een lekkere portie Vlaamse of twister frieten met bijvoorbeeld een frikandel speciaal of een kaassoufflé? Of heeft u trek in een broodje hamburger of kipburger die stuk voor stuk rijkelijk belegd zijn? Als u zin heeft in wat lichters, zijn onze salades wel wat voor u. Kies een van onze gerechten en laat u verrassen.

Geniet na met een heerlijk ijsje

Optimaal genieten van uw eten in het centrum van Hilversum doet u met een lekker ijsje na uw diner. Zeker op zonnige zomerse dagen is niets lekkerder dan een verkoelend ijsje. Kies de smaak van uw Razzle of sundae of ga voor een heerlijk romig en ambachtelijk softijs. Eet u liever gewoon thuis of bij vrienden? Geef uw bestelling door en bel naar 035 623 39 64. Dan zorgen wij dat het voor u klaar staat in ons eetcafé in het centrum van Hilversum.