Snackbar en Bakkerij Roos

Kom langs Bel ons

N

Iedere dag geopend

N

Geef telefonisch uw bestelling door

N

Gevarieerd assortiment

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Cafetaria Hilversum


Vraagt u zich af naar welke cafetaria u dient te gaan voor de lekkerste friet en snacks? Hiervoor gaat u naar Snackbar en Bakkerij Roos. Wij bieden u een breed assortiment aan de lekkerste snacks, burgers en meer die allen 100 % vers zijn. Heerlijk als diner, tussendoortje, maar ook als lunch! Een ding is zeker, van de producten uit onze cafetaria in Hilversum geniet iedereen.

Geniet van uw lievelingssnack bij de cafetaria in Hilversum

In onze cafetaria in Hilversum staat een ding centraal: u laten genieten van heerlijke verse snacks. Bent u een echte liefhebber van burgers, geniet u van een heerlijk frietje met of is een frikandel speciaal uw lievelingssnack? Het is natuurlijk helemaal aan u. Heeft u geen zin in iets uit de frituurpan? Geen probleem, want dan geniet u van een van onze verse salades, die bestaan uit dagverse producten. Kies ook voor een lekker drankje en de maaltijd is compleet.

Maak het helemaal compleet met een verkoelend ijsje

Na een heerlijke burger of een frietje met snack, is niets lekkerder dan een verkoelend ijsje. Goed nieuws, want dat bieden wij u ook. Kies voor een Razzle, een authentiek en gewild ijsdessert waar u de smaak van kiest, een sundae of een softijsje. Helemaal handig is dat u telefonisch uw bestelling voor onze cafetaria in Hilversum doorgeeft, waardoor u nooit lang hoeft te wachten! Bel hiervoor naar 035 623 39 64.