Snackbar en Bakkerij Roos

Kom langs Bel ons

N

Iedere dag geopend

N

Geef telefonisch uw bestelling door

N

Gevarieerd assortiment

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Burger Hilversum


Waar vindt u de lekkerste burger in Hilversum? U hoeft hiervoor niet lang te zoeken, want zeker weten dat u deze vindt bij Snackbar en Bakkerij Roos. In dit sfeervolle en levendige restaurant in Hilversum vindt u een breed assortiment aan de lekkerste snacks en natuurlijk de lekkerste hamburger. Zeker weten dat u hier in Hilversum uw favoriete burger vindt!

Voor welke burger kiest u in Hilversum?

Een lekkere hamburger van ons restaurant in Hilversum is altijd een goed idee. Denk bijvoorbeeld aan een lekker avondmaal, een heerlijk tussendoortje of als lunch, wat dat kan natuurlijk ook. In ons assortiment vindt u de burger die u lekker vindt. Kiest u voor een hamburger of voor een kipburger? En heeft u daar graag kaas en bacon bij? Een ding is zeker, al onze burgers zijn 100% vers en handgemaakt. Heeft u wat meer trek? De burger van uw keuze is ook als menu bij ons in Hilversum te verkrijgen.

Bij een hamburger horen de lekkerste frieten

Wat is een hamburger zonder de lekkere friet van ons restaurant in Hilversum? Alle onze friet is gemaakt van vers gesneden aardappelen en zijn heerlijk goud en krokant afgebakken. Bent u een echte liefhebber van verse Vlaamse friet, of gaat uw voorkeur uit naar twister friet? Twister friet zijn spiraalvormige frietjes, die voor een ware smaaksensatie zorgen en een lust zijn voor het oog. Deze frieten zorgen samen met uw hamburger voor een verrassing in ons restaurant in Hilversum.

Heerlijk genieten

Heeft u genoten van de lekkere burger of een van onze andere producten in Hilversum? Maak het genieten dan compleet door af te sluiten met een heerlijk verkoelend ijsje. Geniet u in ons restaurant in Hilversum van de lekkerste hamburger of eet u liever thuis? Het kan allemaal. Bekijk ons assortiment op onze website en geef uw bestelling telefonisch door. Hiervoor belt u naar 035 623 39 64.