Snackbar en Bakkerij Roos

Kom langs Bel ons

N

Iedere dag geopend

N

Geef telefonisch uw bestelling door

N

Gevarieerd assortiment

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Broodjes Hilversum


De lekkerste belegde broodjes in Hilversum vindt u bij Snackbar en Bakkerij Roos. Kies uit het gevarieerde assortiment het broodje dat u lekker vindt. Stuk voor stuk wordt het brood dagelijks vers gebakken uit de eigen oven, waardoor u altijd verzekerd bent van een heerlijke smaak. Welke belegde broodjes wilt u bestellen bij onze bakker in Hilversum?

De lekkerste broodjes bestellen bij dé bakker uit Hilversum

U vindt belegde broodjes in allerlei smaken in ons gevarieerde assortiment. Kiest u voor een belegd broodje met kaas en ham, gaat u liever voor de gerookte zalm of is een broodje gerookte kipfilet waar u zin in heeft? U kiest uit een groot assortiment waarbij u ook zelf het brood uitkiest. Wij maken uw broodjes nog lekkerder door ze te smeren met echte boter en te beleggen met eersteklas vleeswaren. We maken uw broodje helemaal af met verse ijsbergsla en diverse garnituur!

Brood, zoetigheden, snacks en meer

U kunt bij onze bakkerij in Hilversum niet alleen de lekkerste belegde broodjes bestellen, wij bieden u ook heerlijk brood, zoetigheden, snacks, salades en tapas. Een goede keuze voor een lekkere lunch of voor een gezellige avond met vrienden of familie. En op de warme dagen is een van onze verkoelende ijsjes of milkshakes een echte aanrader.

Dagelijks geopend

U bestelt de lekkerste belegde broodjes bij een van onze vestigingen in Hilversum. U vindt ons op twee locaties, waar u van harte welkom bent in onze sfeervolle en levendige winkel. Ons filiaal aan Groest 31 is dagelijks geopend en ons filiaal aan Larenseweg 16 is van maandag tot en met zaterdag geopend.

Geef uw bestelling door

Welke belegde broodjes wilt u bij onze bakkerij in Hilversum bestellen? Kom langs in onze winkel of geef uw bestelling telefonisch door. U bereikt ons op 035 685 56 99. Van welk belegd broodje gaat u genieten?