Snackbar en Bakkerij Roos

Kom langs Bel ons

N

Iedere dag geopend

N

Geef telefonisch uw bestelling door

N

Gevarieerd assortiment

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Bakker Hilversum


Bij de bakker in Hilversum kunt u elke dag terecht voor heerlijk vers brood. Snackbar en Bakkerij Roos is de beste Turkse bakkerij in het Gooi, waar de focus ligt op de kwaliteit van onze producten en op uw wensen als klant. Dagelijks wordt ons brede assortiment aan brood vers uit de eigen oven afgebakken, waardoor u iedere dag verzekerd bent van lekker vers brood. Start de dag goed met een van onze broden!

Ruim en gevarieerd assortiment bij bakker in Hilversum

Wat is uw lievelingsbrood? Vindt u het heerlijk om de dag te beginnen met wit of bruin Nederlands brood of bent u meer een liefhebber van Turks of Marokkaans brood? In beide gevallen komt u bij ons langs. Maar dat is niet het enige wat u in de sfeervolle en levendige winkel van de bakker in Hilversum vindt. Ook bieden wij u de lekkerste zoetigheden, snacks, belegde broodjes, Turkse pizza’s en delicatessen als salade en tapas. Op een heerlijke zomerse dag zijn onze ijsjes of milkshakes ook een heerlijke verkoeling.

Iedere dag van harte welkom

U vindt onze bakker op twee locaties in Hilversum. Iedere dag staan wij voor u klaar in ons filiaal aan Groest 31. Van maandag tot en met zaterdag bent u van harte welkom in onze vestiging aan Larenseweg 16. Wij hopen u als klant te mogen begroeten in een van onze filialen. Ook kunt u telefonisch uw bestelling doorgeven door te bellen naar 035 685 56 99. Wat kunnen wij voor u betekenen?